Ranuan eläinpuistossa näet jääkarhun ja 50 muuta arktista eläinlajia pohjoisen metsän keskellä jokaisena vuodenaikana.

Ranuan eläinpuisto on kaikista kiinnostavin perhekohde, siellä on joka perheenjäsenelle jotain mielenkiintoista. Alueella on erilaisia matkamuistomyymälöitä sekä Fazerin makeiskauppa sekä viinikauppoja joista voi ostaa pohjoisen marjoista tehtyjä viinejä. Alueelta löytyy myös erinomainen ravintoja ja kahvila.

Eläinpuistossa on noin 50 villieläinlajia ja 200 eläinyksilöä. Puiston alueella eläimet on sijoitettu n. 2,8 km pitkän reitin varrelle tilaviin aitauksiin metsän keskelle. Kesällä alueella toimii myös kotieläinpuisto ja talvella Husky Park.

Suurin osa reitistä kulkee pitkin helppokulkuisia puisia kävelysiltoja, joilta avautuu esteetön näkymä eläinten aitauksiin. Kesäisin reitillä voi vaivatta liikkua lastenrattaiden kanssa, talvisin avuksi voi ottaa pulkan. Lastenrattaita ja pulkkia voi vuokrata lipunmyynnistä. RanuaZoo tähtää moniaististen elämysten tuottamiseen. Ääniopasteen ja reitin varrelta löytyvien elämysrastien ansiosta puiston voi kokea kaikin aistein.

Reitin varrella on grillikatoksia, joissa tarjoamme sinulle retkilounaan ja miikäli haluat voit tietenkin ruokailla omin kustannuksin alueen ravintolassa.

Tarvitset ainoastaan tavalliset säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet. Sateen sattuessa saat sadeviitat meiltä.

Aikuinen € 95, lapsi alle 12 vuotta € 75.

Joka päivä 10.00 hello@happyfox.fi tai +358 40 218 99 22

Sisältää

  • Edestakainen kuljetus noutopaikoilta
  • Pieni ryhmä (max 7 hlö)
  • Paikalliset oppaat
  • Liput eläinpuistoon
  • Kaikki lipun hintaan kuuluvat aktiviteeti ja välineet
  • Suomalainen eväslounas

Minimi ryhmäkoko 2 aikuista ja yksi lapsi tai minimiveloitus 265,- Kokonaiskesto kuljetuksineen noin 5 tuntia.

Book Now

Pin It on Pinterest

Share This
Cart