Be happy with Happy Fox!

Tervetuloa Happy Fox perheeseen. Me Happy Foxissa haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja tehdä lomastasi täydellisen. Happy Fox on perheyritys, joka on keskittynyt pieniin ryhmiin, yksilölliseen palveluun ja mukavaan yhdessäoloon luonnon keskellä.

Happy Fox järjestää Ounasjokivarressa sijaitsevalla tilalla, sen lähiympäristössä sekä Ounasjoella unohtumattomia luontoelämyksiä ja ohjelmapalveluita matkailijoille ja paikallisille.

So when you are happy The Fox is Happy!

 

Pohjoinen luonto on voimakas, puhdas, villi ja täynnä kauneutta. Meillä on neljä ainutlaatuista vuodenaikaa, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä. Pidän kaikista vuodenajoista täällä pohjoisessa Papa Fox –

Rakastan metsää kesäsateen jälkeen. Kaikkia vihreän eri sävyjä, metsän puhdasta ja raikasta tuoksua – Mama Fox –

Tilamme sijaitsee Nuuksvaaran rauhallisessa ja valosaasteettomassa ympäristössä luonnonkauniissa, Ounasjoelle viettävässä metsäisessä rinteessä, vain noin 15 minuutin matkan päässä Rovaniemen keskustasta.

Tarjoamme luontoelämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Kesällä voimme olla aarteenetsijöidä ja kokeilla vaikka kullanhuuhdontaa. Samalla voimme kuulla tarinoita Lapin kullasta ja kultalegendoista. Kanootti- ja jokiveneretket vievät sinut kauniiseen Ounasjokivarren luontoon.

Voit vierailla meidän lumoavassa metsässämme kaikkina vuodenaikoina, sekä oppia pohjoisesta luonnosta, kasveista, yrteistä ja metsäneläimistä. Saat tietoa metsän parantavista vaikutuksista, yrteistä ja pääset seuraamaan yrttirohdon valmistusta.

Kesällä pääset maistelemaan luonnonmarjoja tai jos pidät sienistä, voit kerätä niitä ja voimme valmistaa herkullisen sienivälipalan nuotiolla. Syksyllä pohjoinen luonto loistaa kauniissa ruskan väreissä. Syksy on loistavaa aikaa kaikille ulkoilma-aktiviteeteille. Jokivarsi ja metsä loistaa kaikissa keltaisen, oranssin ja punaisen sävyissä. Metsämarjat ja sienet ovat kypsiä poimittavaksi.

Talvella pääset nauttimaan lumisen metsän kauneudesta tai voit viettää hauskan päivän lumessa peuhaten ja kokeillen perinteisiä talviaktiviteetteja tai kokeilla vaikka pilkkimistä. Voit myös kokeilla revontulien metsästystä nuotion ääressä tai rekiretkellä Ounasjoen jäällä.

Voit kokeilla saunomista ja avantouintia Ounasjoessa myös talvella. Jäällä meillä on tynnyrisauna ja Ketunkodassa perinteinen hirsisauna. Kesällä lauttasaunamme ja uinti Ounasjoessa on todella hieno elämys.

Ketunkodan hirsisauna ja terassin palju kutsuvat sinut rentouttavaan hetkeen ystäviesi kanssa kaikkina vuodenaikoina. Voit kokeilla yrittikylpyä käsille tai jaloille. Terassin paljussa voit nauttia ympäröivästä metsäluonnosta. Kesällä yöttömän yön valosta sekä talvella mahdollisista revontulista.

Me kaikki odotamme joulua. Tilallamme voit kokea perinteisen suomalaisen joulun tai joulunodotuksen jännityksen. Koe kanssamme suomalaisen joulun taika.

Kettu ja Revontulet

Tunnetko tarinan revontulista ja ketusta? Kaukana pohjoisessa missä tunturit ovat lumen peittämiä ja joet jäätyneet, elää maaginen olento jättimäinen tulikettu nimeltään Tulikko.

Kerrotaan, että se joka pyydystää Tulikon saa rikkautta, valtaa ja onnea loppuelämäkseen. Jo pelkkä tuliketun näkeminen on hyvä enne.

Mutta Tulikkoa on todella vaikea pyydystää. Se juoksee villinä pitkin Lappia ja välillä sen turkki ja häntä hipaisevat lumisia tuntureita jolloin siitä syntyy kipinöitä jotka nousevat pohjoiselle taivaalle. Ja näin ovat revontulet syntyneet.

Pin It on Pinterest

Share This
Cart