Työhyvinvoinnin kehittäminen, kokoukset ja tapahtumat ympäri vuoden

Happy Fox:n metsätila sijaitsee Ounasjoen ranta- ja vaaramaisemissa, luonnonkauniissa ympäristössä, vajaan 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta ja lentoasemalta.

Tilallamme on mm. joulukuussa 2020 avattu Villa Happy Fox luksus sviittimajoitus sekä kelorakenteinen Ketunkota joka koostuu tilavasta tuvasta, pienestä ravintolatason keittiöstä, saunatilasta (10 hlö) sekä isosta terassista paljuineen.

Ketunkodan tupaan mahtuu kokoustamaan alle 20 henkeä, tilassa on av-välineet. Lisäksi pihapiirissä on kelolaavu ja rannassa kota, johon mahtuu 10-15 henkilöä.

Voit täydentää tapahtumaasi varaamalla Villa Happy Fox:n luksussviitit käyttöösi, jolloin useamman päivän tilaisuuden järjestämien on helppoa ja saat ryhmällesi luotua täydellisen kokonaisuuden tilamme yksityisessä rauhassa.

Saunaillat

Varaa sauna omalle ryhmällesi.

Meillä on kelosauna Ketunkodan yhteydessä, kelluva sauna Ounasjoen rannassa ja talvella kelluva saunamme on Ounasjoen rannalla.

Hirsisauna

Happy Fox:n metsätilalla sijaitsevassa Ketunkodassa meillä on todella viihtyisä perinteinen kelohirsisauna ja ulkoterassilla kylpypalju.

Saunassa on erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille sekä yhteinen löylyhuone. Puulämmitteinen kiuas takaa miellyttävän pehmeät ja kosteat löylyt.

Hirsisaunaan mahtuu kerrallaan 10 – 12 henkilöä.

Kelluva sauna

Kelluva sauna on tilamme rannassa Ounasjoella. Saunan terassilta voi pulahtaa suoraan Ounasjokeen vilvoittelemaan. Saunan lauteilta voit ihailla neljään suuntaan kauniita Ounasjoen maisemia.

Saunaan mahtuu kerrallaan 6 – 8 henkilöä

Sauna Ounasjoen jäällä

Talvella meidän kelluva sauna on Ounasjoen rannalla. Voit kokeilla todellista extreme-saunomista ja pulahtaa saunasta suoraan avantoon vilvoittelemaan.

Saunaan mahtuu kerrallaan noin 6 henkilöä.

Iltapalat ja ateriat

Saunomisen jälkeen voimme tarjoilla sinulle iltapalan Ketunkodan tuvassa tai rannan kodassa.

Jokivenekuljetukset ja ohjelmapalvelut

Saunaelämystäsi voit täydentää jokivenekuljetuksella tai valintasi mukaisilla luontoelämyksillä. Jokivenekuljetus Lainaanrannan satamasta tilallemme kestää noin 25 min. ja veneeseen voidaan ottaa 11 matkustajaa.

Varaukset ja tiedustelut

hello@happyfox.fi

Saunaelämykset tarpeidesi mukaisesti.

Juhlat, tapahtumat ja illalliset

Tarpeidesi mukaan suunnittelemme sinulle onnistuneet juhlat tai tapahtumat. Ketunkodan tupaan mahtuu kerrallaan 20 henkilöä ruokailemaan. Tupa on varustelut AV-välineillä.

Ketunkodassa meillä on ravintolatason keittiö, jossa voimme valmistaa tilaisuutesi ateriat ja tarjoilut. Hirsisauna, kelluva sauna, talvisauna Ounasjoen rannalla sekä kylpypalju ovat käytössäsi varauksesi mukaisesti.

Varaukset ja tiedustelut

hello@happyfox.fi

Tapahtumat tarpeidesi mukaisesti.

 

Kokoukset ja hyvinvoinnin kehittäminen

Voimme järjestää, myös väliaikaliikuntaa, ulkoilua, metsäretkiä, veneretkiä (7, 5 m koskivene, jolla saa kuljettaa 11 hlöä) tai tulistelua laavulla tai kodassa ja saunaelämyksiä ja yrttihoitoja kokouksen lomaan tai päätteeksi. Kesällä on mahdollisuus myös lauttasaunaelämykseen Ounasjoella.
Myös Team building-, virkistys- ja työhyvinvointipäivät luentoineen ja aktiviteetteineen onnistuvat meiltä 15 vuoden kokemuksella.
Hinnat riippuvat kokouksen ajankohdasta, kestosta ja osallistujamäärästä. Kysy tarjousta.

 

Varaukset ja tiedustelut

hello@happyfox.fi

Pin It on Pinterest

Share This
Cart