Koe revontulien kauneus ja pohjoinen tähtitaivas rentouttavassa ympäristössä.

Saavumme Happy Foxin tilalle ja menemme Ounasjoen rantaan tähyilemään revontulia ja pohjolan tähtitaivasta. Jos kettu on meille suosioinen, voimme nähdä revontulet. Nautimme lämpimän juoman nuotion loisteessa ja ihailemme Ounasjokivarren öistä lumoa.

Tämän jälkeen siirrymme Ketunkodan hirsisaunan lempeään lämpöön. Saunomisen lomassa jatkamme revontulten tarkkailua saunan ulkoterassin lämmitetyssä kylpypaljussa. Vaikka revontulet eivät näyttäytyisikään, on kokemus luonnon keskellä ikimuistoinen.

Ennen paluukuljetusta tarjoamme Ketunkodan tuvassa lappilaisen herkullisen iltapalan.

Tarvitset ainoastaan tavalliset sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet. Saunassa on erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille, löylyhuone on yhteinen. Ujoimmat voivat käyttää saunassa uimapukua tai pyyhettä, saunapyyhkeet saat meiltä. Huomioi mahdollinen savunhaju vaatteissasi retken jälkeen.

Aikuinen € 180, lapsi alle 7 vuotta € 90. Tiistaisin ja lauantaisin alkaen 19.30.

Sisältää

  • Edestakainen kuljetus noutopaikoista
  • Revontulten metsästys
  • Kuuma juoma avotulen ääressä
  • Ulkoterassin kylpypalju
  • Iltapala
  • Virvoitusjuoma

Minimi ryhmäkoko 3 henkilöä tai minimiveloitus 540,- Koko ohjelman varaaminen ainoastaan omalle ryhmällesi (max. 8 hlö) 1080,- Kokonaiskesto kuljetuksineen noin 4 tuntia.

Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja vaihtelevista kuvioista yötaivaalla. Revontulia näkyy sitä enemmän, mitä lähempänä napoja ollaan – Suomessa ne ovat yleisimpiä Lapissa talvella. Revontulet aiheutuvat aurinkotuulen varattujen hiukkasten osumisesta Maan ilmakehään.

Revontulien ennustaminen perustuu lähinnä satelliiteilla tehtäviin havaintoihin Auringon purkauksista ja aurinkotuulesta. Kun auringossa havaitaan hiukkaspurkauksia, voi parin päivän kuluttua näkyä revontulia maapallolla.

Internet tarjoaa havaitsijalle lukuisia ammattilaisten laatimia ennusteita. Revontuliennusteita kyetään laatimaan noin kolmeksi päiväksi etukäteen. Niiden luotettavuus on vielä melko huono, ovathan revontulet varsin arvaamaton luonnonilmiö.

<div class="cart-item cart-item-style" data-product-id="22"></div>

Pin It on Pinterest

Share This
Cart