Ketun Jooga 26.6.2020

Miltä kuulostaisi miniloma Ounasjoen rannalla?

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa pieni tauko kaupunkielämästä ja saapua luonnon rauhaan nauttimaan kiireettömästä hetkestä.
Halusimme edistää lähialueen matkailua ja hyvinvointia joten yhdistimme kaksi upeaa elementtiä, jooga ja elämyssauna. Tästä syntyi ajatus Ketukodan joogasta.

Mistä kyse? Järjestämme Happy Foxin upeassa kelokodassa kehoa huoltavan joogan, mahdollisuuden elämyssaunaan Ounasjoen rannalla kelluvassa saunassa. Saunan terassilta voi pulahtaa suoraan jokeen vilvoittelemaan. Saunan lauteilta voit ihailla neljään suuntaan kauniita Ounasjoen maisemia ja välillä terassilta suoraan pulahtaa jokeen vilvoittelemaan.  Tässä paikassa on todellakin luonnollien mahdollisuus irtautua arjesta. Sauna pysyy rannassa ankkuroituna. Saunaelämyksen jälkeen istahdamme laavulle nauttimaan nuotiolla valmistettua välipalaa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta sillä keskitymme harjoittelussa terapeuttiseen näkökulmaan sekä ymmärrykseen omasta tekemisestä. Valitset vain sinulle sopivan matkan, joko fyysinen voimajooga tai rentouttavampi joogamatka. Opettajana toimii Fysioterapeutti/Joogaopettaja Seija Koskela.

Perjantaina 26.6.2020 klo 17.00 – 21.00

Ohjelman kesto noin 4 tuntia. Hinta 90€/henkilö.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa vello.fi/walltrainingcenter.

Valitse kohdasta ”MINILOMAT, valitse joko Ketunkodan voima- tai rentojooga ja päivämäärä”. Saat varausvahvistuksena sähköpostiisi tarkemmat ohjeet.

Happy Fox
Ounasjoen itäpuolentie 1329
9600 Rovaniemi

KETUNKODAN VOIMAJOOGA: matka aloitetaan fyysisellä joogaharjoituksella Ketunkodalla. Tämä on tarkoitettu sinulle joka haluaa tehdä fyysisen harjoituksen ennen pulahdusta elämyssaunan kautta Ounasjoen arktiseen laguuniin.

KETUKODAN RENTOJOOGA: matka aloitetaan elämyssaunalla ja raikkaalla Ounasjoen syleilyllä, jonka jälkeen matkaamme rauhallisen ja palauttavan joogan pariin Ketukodalle. Tämä on sinulle joka haluaa ottaa matkan rennosti ja pysähtyä rentoutumaan pieneen arjen breikkiin.

Kelohirsinen Ketunkota sijaitsee Ounasjoen rantaan ulottuvalla n. 6,5 ha metsätilalla, luonnonkauniissa ympäristössä, vajaan 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta.

Aloitusaikataulu on tarkka, joten toivomme että saavut paikalle noin 15min ennen. Olemme sinua vastassa silloin. Loppupäivän aikataulu on elävämpi.

Pin It on Pinterest

Share This
Cart