Koe metsän, yrttien ja saunan parantavat vaikutukset.

Teemme virkistävän metsäkävelyn Happy Foxin Ounasjokivarressa sijaitsevalla tilalla, jonka aikana tutustumme talvehtivaan Lapin luontoon. Seuraamme perinteisen yrttirohdon valmistusta ja nautimme virkistävän ja terveysvaikutteisen luonnonyrteistä valmistetun tee-juoman.

Tämän jälkeen pääset poistamaan stressiä Ketunkodan hirsisaunan rentouttavissa löylyissä ja nautit virkistävästä ja hoitavasta käsi- tai jalkayrttikylvystä. Varauksesi mukaisesti voit myös rentoutua terassin lämmitetyssä kylpypaljussa ja havannoida Lapin luonnon lumoa, voit myös pulahtaa todella virkistävään avantoon Ounasjoen jäältä. Avantouintikokemukseen kuuluu rekikuljetus moottorikelkalla huopiin ja kylpytakkiin kääriytyneenä Ounasjoen rantaan ja takaisin (matkaa n. 300 metriä). Virkistävän uinnin jälkeen voit lämmitellä tynnyrisaunassamme ennen siirtymistä takaisin hirsisaunalle.

Saunan jälkeen nautimme Lapin luonnon raaka-aineista tilalla valmistetun välipalan.

Voit tulla säänmukaisissa ulkovaatteissa tai saat meiltä talvivarusteet (haalari, jalkineet). Saunassa on erilliset pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille, löylyhuone on yhteinen. Ujoimmat voivat käyttää saunassa uimapukua tai pyyhettä, saunapyyhkeet ja kylpytakit (avantouimareille) meiltä.

Aikuinen € 160, lapsi alle 7 vuotta € 80. Tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin alkaen 10.30.

Included

  • Edestakainen kuljetus noutopaikoista
  • Kaksi paikallista opasta
  • Metsäkävely
  • Seurataan perinteisen yrttirohdon valmistusta
  • Hirsisauna
  • Yrttikylpy jaloille tai käsille
  • Välipala ja yrttitee

Minimi ryhmäkoko 3 henkilöä tai minimiveloitus 480,- Koko ohjelman varaaminen ainoastaan omalle ryhmällesi (max. 8 hlö) 960,- Erillistilauksesta ulkoterassin kylpypalju (€150 koko tilaisuuden ajan). Kokonaiskesto kuljetuksineen noin 4 tuntia.

<div class="cart-item cart-item-style" data-product-id="21"></div>

Pin It on Pinterest

Share This
Cart