Koe ikimuistoinen retki Ounasjoelle ja kokeile kalaonneasi.

Kokeilemme kalaonnea Happy Fox:n metsätilalla Ounasjoen rannalla. Virkistävä välipala tarjotaan ja valmistetaan rannan kodalla ja jos onni suo niin valmistamme välipalan päivän kalasaaliista. Yleensä joesta saamme haukea, harjusta, ahventa tai kirjolohta.

Voit lisätä retkeesi kanoottiretken 20€/henkilö tai kuljetuksen koskiveneelleä 50/henkilö. Valitessasi koskivenekuljetuksen lisäämme retken kestoa tunnilla ja voit myös kokeilla kalaonneasi veneestä kalastamalla.

Kysy myös muita kalastusretkiä toiveesi mukaan!

Happy Fox:lla on ainoastaan paikalliset oppaat joilla on todellista ja kokemusperäistä tietoa pohjoisesta luonnosta, joten retkemme on aito kokemus.

Tarvitset ainoastaan tavalliset säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet, pelastusliivit saat meiltä. Kiinnitä huomiota vallitsevaan säätilaan – sadeviitta on hyvä olla mukana. Maaston ollessa kostea, valitse kosteuden kestävät jalkineet. Sateen sattuessa saat sadeviitan meiltä. Huomio mahdollinen savunhaju vaatteissasi retken jälkeen.

Aikuinen 85€, lapsi alle 12 vuotta 55€

Joka päivä klo 10.30 hello@happyfox.fi or +358 40 218 99 22

Sisältää

  • Edestakainen kuljetus noutopaikoista
  • Paikalliset oppaat
  • Kalastusta
  • Välipala ja virvoitusjuoma avotulen ääressä
  • Lisämaksusta kanoottiretki tai jokiveneretki
  • Iloa!

Minimi ryhmäkoko 2 henkilöä tai minimiveloitus € 170. Koko ohjelman varaaminen omalle ryhmälle (max. 8 hlö.) € 510. Lisäksi kalastusluvat voimassaolevien hintojen mukaisesti. Kokonaiskesto kuljetuksineen noin 3 tuntia.

Book Now

Pin It on Pinterest

Share This
Cart